Klachten & retouren

Retouren

Retouren zijn geen probleem! Neem binnen 14 dagen na levering contact met ons op voor de afhandeling van de retournering, ruiling of annulering. Stuur items binnen 30 dagen na levering terug. 

Verzoek om te annuleren: vóór 23.00 op de dag van bestelling graag. Op dit moment kunnen wij zo goed als altijd de bestelling nog annuleren. In het geval dat de bestelling al doorgezet is naar de drukkerij dan kunnen we het helaas niet meer stoppen. 

Vanwege de aard van de gepersonaliseerde producten kunnen wij, tenzij ze bij levering beschadigd of defect zijn, geen retouren accepteren. Zijn er andere onvoorziene problemen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Voorwaarden retour

Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retour(en). Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde. Je krijgt wel de oorspronkelijke verzendkosten terug van ons. Zo delen we de verzendkosten.

Klachten

Als uw ontvangen product beschadigd, onvolledig of verkeerd gedrukt binnen komt gaan wij dit voor u oplossen. Doorgaans zorgen wij in dit geval voor een nieuw product of een terugbetaling. Neem ten alle tijde even contact met ons op.

Verzendtijden

Doorgaans is de levertijd 2-3 werkdagen van de posters. We hebben één werkdag nodig voor het printen & drogen van de inkt. Daarna zal het naar de pakketservice worden gebracht. De pakketservices waarmee wij samenwerken zijn PostNL en DHL.

De levertijd van de telefoonhoesjes kúnnen iets langer duren. Tussen 2-4 werkdagen zou deze moeten worden geleverd. Dit is afhankelijk van het type telefoon.