gepersonaliseerde voetbal poster

Alles over onze gepersonaliseerde producten

 

Onze gepersonaliseerde posters

Onze gepersonaliseerde poster met je eigen naam en rugnummer is een uniek kunstwerk dat je kunt gebruiken om je persoonlijke stijl en identiteit te laten zien. Het is een leuke manier om je thuis of op kantoor te versieren. Je kunt de poster in verschillende stijlen en maten krijgen, waaronder voetbaldesigns, sportdesigns, basketbaldesigns en meer. De posters worden gemaakt met hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen UV-straling. De posters hebben een lange levensduur en zijn een perfecte manier om je persoonlijke stijl en identiteit te laten zien.

Het idee

Het idee van gepersonaliseerde posters komt voort uit een fascinatie van voetbalshirts. Het hebben van een WALL-OF-FAME van unieke voetbalshirts is voor velen een nostalgische gedachte. In plaats van echte shirts aan de wand te hangen hebben wij bij Wallofprints een assortiment gemaakt met unieke designs gebaseerd op de kleuren en details van de grote sport- en voetbalclubs. Het enige wat jij hoeft te doen is het toevoegen van een naam en rugnummer. Wil je bijvoorbeeld een sportlegende van vroeger op de poster? Of een huidige topatleet? Je eigen naam? Of een nickname? Alles mag, zolang het maar op de poster past;).   

Stappenplan

✔ Ontdek de website en kies jouw favoriete design/ print. 
 ✔ Kies het formaat, materiaal en achtergrondkleur van de poster. We bieden meerdere materialen aan zoals fotopapier, canvas en dibond. Klik hier voor meer informatie over de materialen.
✔ Typ de naam in die u op de poster wilt hebben. Dit mag een speler zijn die bij de club speelt, de naam van uw zoon/ dochter of een andere naam. De naam mag niet beledigend of kwetsend zijn, maar da's logisch ;). Er is een maximale lengte van 14 letters. Tip: Ook leuk om als verjaardag cadeau te geven met als rugnummer de leeftijd!
✔ Typ het rugnummer in die u op de poster wilt hebben. We kunnen nummers van 0-99 op de poster plaatsen.
✔ Kies het materiaal van de poster. We bieden meerdere materialen aan zoals fotopapier, canvas en dibond. Klik hier voor meer informatie over de materialen.

En nu?

Vanaf het moment van afrekenen moet je nog 2 a 3 werkdagen wacht tot dat het wordt geleverd.  

We hopen dat je geniet van het verkennen van onze collecties en het vinden van jouw unieke sportposter. Bedankt voor het lezen van deze blog en we hopen dat het duidelijk en inspiratie biedt.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt. Je kunt ons bereiken via het contact formulier onderaan de pagina of via de chat (niet altijd bereikbaar). 

 

 

 

 

Terug naar blog