voetbal poster wallofprints

Alles wat u wilt weten in één blog!

Via deze blog willen we u graag alles vertellen over onze online posterstore. We nemen u kort mee in onderwerpen zoals geschiedenis, assortiment, materialen en meer. 

Korte kennismaking
Welkom op onze online webwinkel in sportposters! Hier vind je unieke wanddecoratie en fan- art. De posters zijn geïnspireerd op de meest succesvolle, bekende en opvallende sporters. De collectie is veelal kleurrijk en zullen een opvallend item vormen op uw wand. Wat ons bedrijf uniek maakt zijn alle toffe details en verschillende tekenstijlen. Al onze prints worden zelf digitaal gemaakt waardoor de collectie klein, maar uniek is. 

Naast de fan- art hebben we ook veel gepersonaliseerde posters, mokken en telefoonhoesjes. Ook deze hebben een eigen design met veel kleuren en details. De design zijn geïnspireerd op de kleuren van bekende sportteams en algemene ''shirt'' posters met felle kleuren. Op al onze gepersonaliseerde artikelen kunt u een naam en rugnummer toevoegen. Na de bestelling zullen wij dit handmatig op de poster maken via ons tekenprogramma. 

Materialen en formaten
Posters zijn beschikbaar op premium en HD- kwaliteit poster papier. De grote posters (A2 t/m A0) worden op 140 grams papier gedrukt en de kleinere posters (A3 en A4) op 210 grams papier. De afwerking is semi- glossy. HD posters worden op 250 grams glosspapier gedrukt. 

Een ingelijste poster geeft je muur in een handomdraai een persoonlijk tintje. We gebruiken het premium poster papier en vervolgens komt daar een zwarte MDF houten frame omheen met glas. Ingelijste posters zijn verkrijgbaar in de maten A4, A3 en A2.

Voor prints op canvas gebruiken wij een canvasdoek van 100% katoen. Het canvas wordt geleverd op een frame met een standaard dikte van 2 cm. Onze canvasdoeken hebben een zeer hoge kleurechtheid en zijn UV- en waterbestendig. Canvas is licht! Er zijn geen zware schroeven nodig om het canvas veilig op te hangen. Canvas is sterk en gaat jaren mee. Canvas is verkrijgbaar in de maten 20x30, 30x40, 40x60 en 60x90 cm.

Dibond is een compositiemateriaal gemaakt van twee platen aluminium met een 3 mm dikke kunstoffen kern. Dibond is steviger en lichter dan gewoon aluminium en is teven UV- en waterbestendig. Het materiaal wordt voorzien van een witte toplaag. Dibond heeft een luxe en professionele uitstraling en vermindert niet van kwaliteit door de jaren heen. Bovendien kun je het eenvoudig schoonmaken en een microvezeldoekje. Dibond is verkrijgbaar in de maten 20x30, 30x40, 40x60 en 60x90 cm.

Wilt u een uitgebreide uitleg over onze materialen? Ga dan naar de Materialen categorie.

Betalingsmogelijkheden
Veilig betalen met Ideal, creditcard, paypal en meer. Deze opties kunt u vinden aan het einde van de checkout. Ook hebben we een paar snelle checkouts, namelijk: Googlepay, Applepay, Paypal en meer. 

Tip: Wilt u geen gebruik maken van de snelle checkout? Ga dan gewoon naar het normale afreken menu. Hier komen alle afreken mogelijkheden in één overzicht.

 

Terug naar blog